alphencentrum.jpg

Winkelcentra in Alphen kunnen schoner


De uitslag van de 7e editie van de Schoonste Winkelgebied Verkiezing is bekend. De gemeente Alphen aan den Rijn staat met een gemiddelde score van 6,92 op plek 20 van de 30 grote gemeenten in Nederland.

De Schoonste Winkelgebied Verkiezing is een initiatief van Stichting NederlandSchoon. In de zomermaanden is de stichting door Nederland getrokken voor een uitgebreid onderzoek. Hierbij is niet alleen gekeken naar de schoonheidsgraad van elk gebied, maar is ook aan 40 bezoekers van het winkelgebied gevraagd hoe schoon zij hun winkelgebied vinden.

Alphen aan den Rijn
NederlandSchoon heeft in totaal 456 winkelgebieden beoordeeld. In Alphen aan den Rijn staat winkelcentrum de Atlas met een score van 7,77 op plek 45. Winkelcentrum de Herenhof staat op plek 131 met een score van 7,42. De andere winkelgebieden in Alphen staan een stuk lager op de ranglijst. Het centrum van Alphen is beoordeeld met een 6,63 en staat daarmee op plek 384. Winkelcentrum de Ridderhof bekleed met een score van 6,34 de 418e plek op de ranglijst.
Reacties


Ook interessant