nieuwbouw-alphen-avondbeeld-leonardus-2048-x-900.jpg

Woensdag 19 juni start verkoop nieuw woningproject Burggooi


Op woensdagavond 19 juni a.s. van 18.30 tot 20.00 bent u van harte welkom op de informatieavond voor de start verkoop in de Woningwinkel van Koppes Makelaardij aan de Julianastraat 133 te Alphen aan den Rijn. 

Dit is de allerlaatste fase en dus ook de allerlaatste kans om in de schitterende villawijk Burggooi te wonen. De Kloostertuinen fase 3 borduurt voort op voorgaande fase door veel ruimte, groen en fijne hofjes in het plan op te nemen. In fase 3 komen wederom de 2 onder 1 kapwoningen Catharina en Leonardus en de schitterende vrijstaande villa Bonifatius met rieten dak terug.

De woningen in Kloostertuinen fase 3 worden niet aangesloten op het aardgasnetwerk. Er zijn verschillende alternatieven om een woning gasloos te verwarmen. In fase 3 is gekozen voor een bodemwarmtepomp. Voordelen hiervan? De woningen worden volledig uitgevoerd met vloerverwarming, je energielasten zijn een stuk lager en ook zijn er mogelijkheden voor extra leenruimte of rentekorting op je hypotheek.

Kom langs op woensdag 19 juni a.s. in de Woningwinkel van Koppes Makelaardij aan de Julianastraat 133, u bent van harte welkom en wij informeren u graag uitgebreid over deze prachtige woningen! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0172-434561 of per mail op nieuwbouw@koppesmakelaardij.nl.

    

 

Meer informatie over de wijk Burggooi vind u op www.burggooi.nl
Reacties

Locatie


Ook interessant