PHOTO-2019-08-28-18-12-03.jpg

Xperience Center opent in Alphen


Dit weekend opent het Xperience Center in Alphen aan den Rijn zijn deuren. Ondanks dat de officiële opening nog een maandje op zich laat wachten, kunnen ski- en snowboardliefhebbers vanaf maandag 2 september al terecht bij de Ski & Snowboard Xperience.

Edwin Deisting en Joop van Lienden openen hun Ski & Snowboard Xperience in het pand waar voorheen Wiebel Biebel was gevestigd. In het oude pand in Boskoop konden ski- en snowboardliefhebbers terecht om zich voor te bereiden op het skiseizoen. Vanaf komende week kunnen bezoekers zich bij het Xperience Center op De Bijlen in Alphen melden voor ski- en snowboardlessen.

Het Xperience Center was de locatie in Boskoop ontgroeid. “Boskoop werd te klein,” vertelt Edwin. “Op de nieuwe locatie hebben we de mogelijkheid om onze capaciteit te verdubbelen. We krijgen bijvoorbeeld een eigen horecagelegenheid en er komt een extra baan bij. Dit biedt veel perspectieven en we kunnen niet wachten om bezoekers te ontvangen.”

Horeca en sport
Het pand is opgedeeld uit meerdere delen. Beneden bevindt zich een winkel en hebben Edwin en Joop een horecagelegenheid gecreëerd onder de naam Lodge Alphen. “Lodge Alphen en de skigelegenheid staan als het ware los van elkaar. We nodigen iedereen dan ook uit om een lekker hapje te komen eten of een lekker glas wijn te komen drinken, ook als je niet van skiën of snowboarden houdt.” De mannen hopen in april 2020 ook een hapje en een drankje op het terras aan te kunnen bieden.

Door te verhuizen naar een nieuw pand is er plek voor een extra indoor skibaan. Hierdoor is het mogelijk om meer ski- en snowboardlessen aan te bieden. “Vanaf maandag bieden we al lessen aan, maar na de officiële opening in het laatste weekend van september zullen we pas echt losbarsten. Op dat moment kan iedereen bij ons terecht voor ski- en snowboardlessen, jong of oud maakt niet uit!”

De officiële opening van de Ski & Snowboard Xperience is op zaterdag 28 en zondag 29 september van 10:00 tot 17:00 uur.

Meer informatie over Ski & Snowboard Xperience is hier te lezen. 
Reacties


Ook interessant