Alphense zendmast rood verlicht voor zorgverleners

Zendmast_Rood_Josh (1).jpg
0

Zorgverleners werken zich een slag in de rondte om iedereen te helpen. Om zorgverleners een warm hart toe te dragen kleurt de Alphense zendmast van woensdagavond 18 maart tot maandag 6 april daarom rood.

Lees verder  

Alphense zendmast rood verlicht voor Carnavalsweekend Cascarvieten

Zendmast_Rood_Josh (1).jpg
0

Dit weekend staat in het teken van Carnaval. Carnavalsvereniging De Cascarvieten organiseert dit weekend verschillende activiteiten. Speciaal voor deze gelegenheid kleurt de Alphense zendmast rood.

Lees verder  

Alphense zendmast op vrijdagavond roze en oranje verlicht

zendmast_oranje_josh.jpg
0

Op vrijdagavond 21 februari kleurt de Alphense zendmast oranje in verband met het Alphense Sportgala dat op vrijdagavond in het Parkrestaurant van Avifauna plaatsvindt. Maar tot 19:00 uur is de zendmast roze, speciaal voor de winnaar v...

Lees verder  

AlphenLinkt geeft kleur aan je verjaardag

zendmast_josh (3).jpg
0

Het is al tijden een veelgehoorde vraag: de zendmast in de lievelingskleur op de verjaardag van vrienden, familielid, buurman of buurvrouw. Kan dat? Ja, dat kan! AlphenLinkt maakt dat vanaf nu mogelijk.

Lees verder  

Alphense zendmast verlicht voor NK Tennis

zendmast_oranje_josh.jpg
0

Van maandag 16 tot en met zondag 22 december vindt het NK Tennis plaats bij tennisvereniging Nieuwe Sloot in Alphen. Ter gelegenheid van dit evenement kleurt de Alphense zendmast blauw-oranje.

Lees verder  

Alphense zendmast verlicht voor Sinterklaas

zendmast_josh (11).jpg
0

Nog maar 1 nachtje slapen en dan is het pakjesavond. Speciaal voor deze gelegenheid is de Alphense zendmast van 4 tot en met 6 december verlicht in de kleuren van de Sint.

Lees verder