Verlengen zittingstermijn voor kinderburgemeester, kinderwethouders en kinderraad

kinderburgemeester (2).jpeg
0

In november 2019 werd Elmehdi Sassa verkozen tot de eerste kinderburgemeester van de gemeente Alphen aan den Rijn. Ook werden er vijf kinderwethouders en een kinderraad gekozen. Omdat veel activiteiten vanwege de coronacrisis iets ande...

Lees verder  

Telefoongesprek tussen de burgemeesters

Kinderburgemeester logo.JPG
0

In deze rare tijd houden de burgemeesters wel contact met elkaar. In de video is te zien waar ze het over hebben.

Lees verder  

Eerste vergadering kinderraad

KIDZ3 (2 van 3).jpg
0

De kinderraad kwam voor het eerst bij elkaar te vergaderen. Kinderburgemeester Elmehdi was voorzitter en onder zijn leiding is besloten dat de kinderraad dit jaar aan de slag gaat met de onderwerpen spelen, natuur en (verkeers)veiligheid.

Lees verder  

Nieuwjaarsreceptie

Spies nieuwjaar 2020 met kinderburgemeester.jpg
0

Samen met burgemeester Spies wenste kinderburgemeester Elmehdi alle inwoners en medewerkers van de gemeente Alphen aan den Rijn een gelukkig nieuwjaar tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Lees verder  

Kinderburgemeester verwelkomt sinterklaas

kinderburgemeester.jpg
0

Kinderburgemeester Elmehdi trad voor het eerst op in het openbaar. Samen met burgemeester Spies verwelkomde hij Sinterklaas in zijn eigen woonplaats Benthuizen.

Lees verder  

Selectiemiddag voor de nieuwe kinderburgemeester

kinderburgemeester (3).jpeg
0

Op deze selectiemiddag namen de laatste zes kandidaten het tegen elkaar op in de strijd om het kinderburgemeesterschap. De winnaar werd Elmehdi Sassa (11) uit Benthuizen. Hij is de allereerste kinderburgemeester van Alphen aan den Rijn.

Lees verder  

Campagne kinderburgemeester van start gegaan

kinderburgemeester liesbeth spies.jpeg
0

Op maandagochtend 28 oktober is de campagne voor de eerste kinderburgemeester van Alphen aan den Rijn van start gegaan. De komende weken zal de kinderburgemeesterbus bij verschillende scholen uit Alphen aan den Rijn langsgaan.  

Lees verder