Mark Glissenaar nieuwe hoofdtrainer KV Tempo

mark glissenaar tempo.v1.jpg
0

Mark Glissenaar is met ingang van het seizoen 2020-2021 de nieuwe hoofdtrainer van korfbalvereniging Tempo. De 41-jarige inwoner van Moordrecht heeft momenteel Excelsior uit Delft onder zijn hoede. 

Lees verder  

Judoka’s Arashi succesvol op districtskampioenschappen

arashi podium.v1.jpg
0

Op zaterdag 15 februari hebben drie judoka’s van judoschool Arashi Alphen aan den Rijn zich gekwalificeerd voor het NK Judo op zaterdag 29 februari in Den Haag.

Lees verder  

Goud voor Naomi op tweede districtswedstrijd

Goud voor Naomi op tweede districtswedstrijd
0

Op zondag 16 februari werd de tweede districtswedstrijd voor de pupillen N3 en Jeugd N4 georganiseerd. Naomi wist een gouden medaille in de wacht te slepen op de meerkamp.

Lees verder  

Nieuw bestuur Alphia: Martijn van Dalen volgt Ank de Groot op

nieuwe bestuur Alphia 2020.jpg
0

Tijdens een buitengewone ledenvergadering op maandagavond 10 februari is het nieuwe bestuur van Alphia gepresenteerd. “Het was tijd voor nieuw bloed, verjonging en verfrissing. We kunnen er de komende jaren weer tegenaan”, ...

Lees verder  

Sem Spruit Nederlands kampioen marathonschaatsen

Sem Spruit Nederlands kampioen marathonschaatsen
0

Maar liefst vier rijders van STC De Rijnstreek uit Alphen aan den Rijn mochten zich zaterdag 8 februari aan de start van het Nederlands kampioenschap marathonschaatsen in Hoorn melden. Sem Spruit wist de overwinning binnen te slepen en...

Lees verder  

Leden van TEAN krijgen te maken met ‘financiële stimulans’

tennis-2042725_1280.jpg
0

Vanaf aankomend tennisseizoen moeten leden van tennisvereniging TEAN een steentje bijdragen aan de club. Bij aanvang van het seizoen moet € 60 extra worden betaald. Doe je vrijwilligerswerk? Dan worden deze kosten kwijtgescholden....

Lees verder  

Brons voor Femke in Brussel

Brons voor Femke in Brussel
0

Op zaterdag 1 en zondag 2 februari werd in Brussel de BrusselsCup gehouden, een internationale competitie ritmische gymnastiek voor jeugd, junioren en senioren op A- en B-niveau. Femke wist een bronzen medaille in de wacht te slepen.

Lees verder  

Alphense Boys walst over MSC heen: 8-1

200202 kees tol archief.jpg
0

Alphense Boys maakte zaterdagavond 1 februari gehakt van MSC/Amslod. Sinds bekend is dat de Meppelers volgend seizoen naar het zaterdagvoetbal overstappen en opnieuw gaan beginnen in de vijfde klasse, loopt MSC tegen de ene na de ander...

Lees verder  

Bokssucces voor boksers van Teus de Kruyf tijdens NK

boksgala.jpg
0

Het Nederlands Kampioenschap Boksen in Rotterdam op zaterdag 1 en zondag 2 februari was een succes voor de Alphense Boksschool Teus de Kruyf. Drie Elite A-boksers vergaarden eremetaal.

Lees verder  

Lizzy de Greef wint voor het eerst WK rolstoeltennissen bij junioren

lizzy de greef.v4.jpg
0

De 15-jarige Lizzy de Greef uit Alphen is op zondag 2 februari voor het eerst wereldkampioen rolstoeltennissen geworden bij de junioren.

Lees verder  

Minibiken: de bijzondere sport van de net negenjarige Luca

luca minibiken - vierkant.jpeg
0

Luca (9) uit Alphen doet een bijzondere sport: minibiken. Met zo’n 85 km per uur rijdt hij een paar dagen per week rondjes op zijn minibike. Dit jaar doet de ambitieuze Luca voor de tweede keer mee aan het Nederlands Kampioenscha...

Lees verder  

Alphense Rianne neemt mogelijk deel aan WK freerunnen

Alphense Rianne neemt mogelijk deel aan WK freerunnen.v1.jpg
0

De 18-jarige freerunster Rianne Kompier uit Alphen aan de Rijn heeft afgelopen weken bewezen dat zij in de nationale top thuishoort. Rianne wist zich te kwalificeren voor het Nederlands team freerunnen bij de selectie dag in Den Haag.

Lees verder  

Sem Spruit wint bronzen plak op Nationaal Pupillen Toernooi 2020

Sem Spruit wint bronzen plak op Nationaal Pupillen Toernooi 2020.jpeg
0

Op zaterdag 25 januari vond het Nederlands Pupillen Toernooi in Groningen plaats. Dit toernooi geldt wel als het officieuze nationaal kampioenschap voor pupillen. Van de Alphense schaatsvereniging STC De Rijnstreek waren vijf leden uit...

Lees verder  

Hans Klaverwijden clubkampioen ATTC EVO Repro

Hans Klaverwijden clubkampioen ATTC EVO Repro
0

Bij ATTC EVO Repro zijn de clubkampioenschappen bij de senioren beslist. Hans Klaverwijden werd voor de tweede keer clubkampioen van ATTC.

Lees verder  

Wouter Blok en KV Tempo aan het einde van het seizoen uit elkaar

temposelectie.v1.jpg
0

Hoofdtrainer Wouter Blok en Tempo nemen aan het einde van dit seizoen afscheid van elkaar. Dat is in goed overleg tussen beide partijen besloten. De inwoner van Bodegraven is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Alphense korfbalverenig...

Lees verder  

Brons voor gezusters Takken op NK Veldrijden

Brons voor gezusters Takken op NK Veldrijden
0

Op zaterdag 25 januari hebben de Alphense Maxime en Roxanne Takken de bronzen medaille behaald op het NK Veldrijden in het Brabantse Moergestel.

Lees verder  

Waterpoloërs AZC door naar halve finale beker

AZC beker (10 van 24).jpg
0

Met de bekerwinst in de heenwedstrijd van vorige week al in handen (14-12 uit in Leiden), bleek het zaterdag 25 januari in het matig gevulde zwembad AquaRijn nog geen 'walk in the park' voor de waterpoloërs van het Alphense AZC. D...

Lees verder  

Quinty Keijzer tweede op NK veldrijden

Quinty Keijzer tweede op NK veldrijden
0

Zaterdag 25 januari werd in Moergestel het NK veldrijden voor de jeugd georganiseerd. Bij de 9-jarige meisjes stond namens WV Avanti Quinty Keijzer aan de start. Zij wist de tweede plek te veroveren.

Lees verder  

Wilskracht Alphen succesvol tijdens Donar Teamcup

wilskracht donar teamcup.jpeg
0

In het weekend van zaterdag 25 en zondag 26 januari turnde de selectie meiden van RKSV Wilskracht mee met de Donar teamcup. Voor de turnsters was het een succesvol weekend.

Lees verder  

Profscheidsrechter Lindhout geeft presentatie bij Alphense Boys

Alphense Boys
0

Allard Lindhout, scheidsrechter op nationaal en internationaal niveau, geeft op vrijdagavond 13 maart een presentatie bij voetbalvereniging Alphense Boys.

Lees verder